Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!!!!





Συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές που πήραν μέρος στην κατάσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς στην περιοχής μας. Αλλά θα θέλαμε να τονίσουμε την υπεράνθρωπη προσπάθεια των μελών του συλλόγου μας, των μελών του τοπικού συμβουλίου και κάποιων πραγματικά Ιστριενών, που για τρία μερόνυχτα έμειναν άυπνοι, νηστικοί και χωρίς μέσα και έδιναν μάχες με τις φλόγες για να κρατήσουν την φωτιά μακριά από τις καταπράσινες πλαγιές της Ιστρίου, και τελικά τα κατάφεραν. Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τους χειριστές των σκαπτικών μηχανημάτων κ.Νικητάρα και κ.Φεσάκη οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτό για την διάνοιξη
των αντιπυρικών ζωνών. Τεράστια ήταν και η βοήθεια των ελικοπτέρων και των αεροπλάνων που σε πολύ κρίσιμες στιγμές έκαναν τις καθοριστικές βολές και δεν άφηναν την φωτιά να επεκταθεί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πεζοπόρο τμήμα των δασοπυροσβεστών από την Χαλκιδική και στο Δήμο Καλλιθέας για την διάθεση του αποφρακτικού οχήματος.Χάρη στην άψογη συνεργασία όλων των παραπάνω τόσο η Ίστριος όσο και η γύρω περιοχή εξακολουθεί να αποτελεί μια πράσινη όαση. Ας φροντίσουμε να παραμείνει!!!!

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

Η Αφίσα της Συναυλίας μας.

ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ.

Λιγότερο από ένα μήνας απέμεινε μέχρι τις 9 Αυγούστου και τα περισσότερα θέματα που αφορούν την οργάνωση και την προώθηση της συναυλίας μας έχουν διευθετηθεί. Ήδη το διαφημιστικό μας φυλλάδιο έχει εκτυπωθεί και σε μερικές μέρες θα κυκλοφορήσει στην αγορά ολόκληρου του νησιού. Το ίδιο ισχύει και με τις αφίσα, οπού σας την παρουσιάζουμε μέσω του blog μας. Από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει και η προπώληση των εισιτηρίων τα οποία μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα παρακάτω σημεία:
  1. Στο Σουηδικό Καφέ στο Colorado
  2. Στο Boudoir Cafe
  3. Στον παραδοσιακό καφενέ Michelangelo στα Κρητικά
  4. Στο δισκοπωλείο Καζάκος στον Αρχάγγελο
  5. Στον παραδοσιακό φούρνο στο Γεννάδι