Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Λίγα Λόγια Για Τον Σωκράτη Μάλαμα........







Ο Σωκράτης Μάλαμας είναι ένας από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς του.

Κατάγεται από τη Χαλκιδική. Μαθητής ακόμη στις πρώτες τάξεις του γυμνασίου ασχολείται μόνος του με τη μουσική. Στα δεκατρία του αποκτά την πρώτη του κιθάρα, δώρο του πατέρα του για τις επιδόσεις του στα μαθήματα. Δεκαεπτά χρονών παίρνει μαθήματα κιθάρας στο Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης και μόλις τελειώνει το Λύκειο φεύγει στη Γερμανία, όπου παρακολουθεί μαθήματα μουσικής στο Ωδείο της Στουτγάρδης. Επιστρέφει μετά από δυόμισι χρόνια και συνεχίζει τα μαθήματα - αφού έχει απολυθεί από το στρατό - στο Εθνικό Ωδείο της Αθήνας με δάσκαλο τον Βαγγέλη Ασημακόπουλο στην αρχή και αργότερα με το Νότη Μαυρουδή. Δούλεψε σε μπουάτ και μέχρι το 1991 ήταν ο κιθαρίστας στην ορχήστρα του Νίκου Παπάζογλου.
Ο Σωκράτης Μάλαμας έχει γράψει μουσική για θεατρικές παραστάσεις και για ένα μεγάλο διάστημα δίδασκε μουσική στο Ωδείο. Έχει συνεργαστεί στη διάρκεια της πορείας του με διάφορους καλλιτέχνες, όπως ο συνθέτης Nίκος Ξυδάκης, ο κιθαρίστας Μπάμπης Παπαδόπουλος, ο συνθέτης Γιώργος Χριστιανάκης, η ερμηνεύτρια Χαρούλα Αλεξίου, η ερμηνεύτρια Μελίνα Κανά, ο τραγουδοποιός Ορφέας Περίδης, ο τραγουδοποιός Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο τραγουδοποιός Αλκίνοος Ιωαννίδης και με στιχουργούς όπως ο Γιάννης Tσατσόπουλος, ο Μανώλης Ρασούλης, ο Γιώργος Aθανασόπουλος, ο Άλκης Aλκαίου, η Φωτεινή Λαμπρίδη, ο Θοδωρής Γκόνης, ο Mιχάλης Γκανάς, ο Oδυσσέας Iωάννου και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου.
Επίσης, είχε αρκετές συμμετοχές σε έργα άλλων καλλιτεχνών, όπως ο Λουδοβίκος των Aνωγείων, ο Διονύσης Τσακνής, ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης, η Μαρία Θωίδου, ο B.D. Foxmoor και η Sadahzinia (των Active Member), η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Μαρία Λουκά και οι Χαΐνηδες.

Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΡΙΟ...!




Σωκράτης Μάλαμας

Τραγουδώντας στην Ίστριο…


O Πολιτιστικός Σύλλογος Ιστρίου , υποδέχεται στην κεντρική πλατεία του χωριού, έναν από τους πιο σημαντικούς Έλληνες συνθέτες και ερμηνευτές του Ελληνικού έντεχνου τραγουδιού, τον εξαιρετικό και πολυαγαπημένο Σωκράτη Μάλαμα για μια και μοναδική συναυλία το Σάββατο 22 Αυγούστου 2009.


Πιστός στο καλοκαιρινό του ραντεβού με το κοινό ο Σωκράτης Μάλαμας παίρνει την κιθάρα του και μαζί με την παρέα του στις 22 Αυγούστου έρχεται στην Ίστριο για μια βραδιά γεμάτη μουσικές, εικονοπλαστικούς ήχους και αφηγηματικά τραγούδια που φλερτάρουν με ένα ηλεκτρισμένο ροκ ύφος μπολιασμένο με την δωρικότητα του λαϊκού αλλά και την εσωτερικότητα της μπαλάντας.


Μακριά από την επίσημη λεωφόρο του μάρκετινγκ και χωρίς επικοινωνιακές στρατηγικές προώθησης και προβολής ο Σωκράτης Μάλαμας παραμένει ένας από τους πιο δυνατούς τραγουδοποιούς της γενιάς του που συσπειρώνει γύρω του φανατικούς οπαδούς και μουσικόφιλους ακροατές.


Κάθε τραγούδι είναι μία μουσική ιστορία και ο Σωκράτης Μάλαμας θα διηγηθεί τις δικές του, παλιές και καινούργιες, σ' ένα πρόγραμμα απρόβλεπτο, σ' ένα παιχνίδι κοινού και καλλιτέχνη. Θα μας παρουσιάσει τραγούδια από την πολύχρονη παρουσία του στο Ελληνικό τραγούδι και μεγάλες επιτυχίες όπως «Το Γράμμα», «Πριγκηπέσσα», «Τα Ξωτικά», «Ανήσυχες Μέρες» και άλλες από την πλούσια δισκογραφική του δουλειά από το 1989 έως και το 2007.


Έτσι το Σάββατο 22 Αυγούστου 2009 στην κεντρική πλατεία της Ιστρίου αναμένεται να μας χαρίσει μια μαγευτική βραδιά μαζί με μια εξαίρετη ομάδα μουσικών:


Μαρίνα Δακανάλη: τραγούδι

Κλέων Αντωνίου : ηλεκτρική κιθάρα

Θάνος Μιχαηλίδης : τύμπανα

Γιάννης Παπατριανταφύλλου : κοντραμπάσο

Νίκος Παραουλάκης : νέι , κιθάρα

Φώτης Σιώτας : βιολί

Κυριάκος Ταπάκης : μπουζούκι, λαούτο

Τίτος Καριωτάκης , Χρήστος Χαρμπίλας : Ηχοληψία

Μαρία Βενετάκη : Φωτισμοί

Δημήτρης Κατέβας : Επιμέλεια Σκηνής















Την Συναυλία θα ανοίξει το τοπικό συγκρότημα FourFFart



Μήνυμα συγροτήματος......
Όπως το πάρει κανείς. Μεγαλώσαμε και μεγαλώνουμε στη Ρόδο. Παίζουμε μουσική και μας αρέσει. Περισσότερα επί σκηνής.






Οι FourFFart είναι :

Ματίνα Μάστορα: φωνή, βιολί
Πέτρος Σταματίου: φωνή, κιθάρα
Θοδωρής Ζιάρκας: ηλ.μπάσο
Χρήστος Χαϊδευτός: κρουστά
Φιλική συμμετοχή:
Δημήτρης Χατζιπλής, ούτι-κιθάρα



Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Ώρα Έναρξης: 21.30





ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ



Τραγουδώντας Στην Ίστριο

Με Τον

Σωκράτη Μάλαμα


Σάββατο 22 Αυγούστου 2009



Γιατί να έρθετε....


Μακριά από τα φώτα τις πόλης, σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα στην πλατεία ενός μικρού χωριού υπό το φώς τον πυρσών, ο Σωκράτης Μάλαμας παρέα με τους μουσικούς του, θα μας παρασύρει με τα τραγούδια του, θα μας ταξιδέψει με την μουσική του και θα μας εξιτάρει με την φωνή του.

Να Είστε Όλοι Εκεί...




Πως θα έρθετε…


Μ ε το αυτοκίνητό σας ή με τα λεωφορεία που διαθέτουμε δωρεάν για την μετακίνησή σας.

Στις 7.00 μ.μ. από το Σαν Φραγκίσκο θα αναχωρήσουν δωρεάν λεωφορεία για την Ίστριο, με επιστροφή μετά το τέλος της συναυλίας.


Κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα: 6948714179 / 6982656423


Με την ευγενική χορηγία του :EUROPE TRAVEL





Που θα μείνετε….


Καλό θα ήταν λόγω του ότι Μάλαμας-Σούμα & Ρετσίνα πάνε πακέτο, άρα το ποτό θα είναι άφθονο και η απόσταση μεγάλη….να μείνετε είτε σε κάποιο ξενοδοχείο τις περιοχής είτε στο χωριό μας…

Στο πολιτιστικό κέντρο Ιστρίου θα υπάρχει διαμορφωμένος χώρος για όσους επιθυμούν ελεύθερο camping.


Πληροφορίες camping : 6973240904




Από που θα προμηθευτείτε εισιτήρια….



Δισκοπωλείο MANUEL


Παραδοσιακό Καφενείο ΜΕΘΕΞΗ


RodosEvents.gr ( on-line κρατήσεις)


Καφέ-Μπαρ emBEERies (Παραδείση)


Super Market ΦΛΕΒΑΡΗΣ (Κολύμπια, Κάλαθος)


Δισκοπωλείο ΚΑΖΑΚΟΣ (Αρχάγγελος)



Παραδοσιακός Φούρνος ΑΣΠΡΑΚΗ (Γεννάδι)



Τιμή Προπώλησης: 17€


Στην Είσοδο : 20€



Πληροφορίες: 6943298485