Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Η ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ!!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιστρίου "Ο Άγιος Μερκούριος" είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την χειμερινή του συναυλία .

Ο Μανώλης Λιδάκης μαζί με την Νάντια Μπουλέ και επτά σολίστες μουσικούς, θα παρουσιάσει την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στη μουσική σκηνή του Colorado μια μοναδική μουσική παράσταση!

Πόσοι Έλληνες τραγουδιστές αλήθεια θα μπορούσαν πραγματικά να καυχηθούν ότι μπορούν να ερμηνεύσουν το οτιδήποτε? Να αποδώσουν όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής χωρίς ποτέ να ξενίζουν στ’ αυτιά μας; Ίσως αυτός να ήταν ο λόγος που έκανε τον Μανώλη Λιδάκη να ξεχωρίσει από τα πρώτα βήματα της καριέρας του. Η εξαιρετική φωνή του, συνοδευόταν από τέτοια δύναμη και πάθος που έδινε στην κάθε του ερμηνεία μια απίστευτη αυθεντικότητα.

Είναι η φωνή που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά μας, είτε ζωντανεύει, στα τραγούδια του τον καημό του λαϊκού μας τραγουδιού, είτε τη φλόγα μιας σύγχρονης μπαλάντας, είτε την λεβεντιά της παραδοσιακής μας μουσικής. Στο πρόγραμμα εκτός των μεγάλων επιτυχιών του τραγουδιστή, θα ακουστούν τραγούδια των Χατζηδάκη-Θεοδωράκη-Λοΐζου, αλλά και τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου από τον δίσκο που ετοιμάζουν με τον συνθέτη και αποτελείτε από τραγούδια που ο Μανώλης πάντα ήθελε να ερμηνεύσει.

Μαζί του η Νάντια Μπουλέ, που σε σύντομο χρονικό διάστημα, απέδειξε εκτός του ότι είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο στο χώρο του θεάματος και της τηλεόρασης είναι και αξιόλογη και με μέλλον τραγουδίστρια.

Να είστε όλοι εκεί!!!

Ώρα εισόδου: 21.30 Ώρα έναρξης :22.30

Γενική είσοδο:14 Ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: Σουηδικό-colorado Τηλ. Κρατήσεων-πληροφορίες: 22410 75120, 69342058181 Κος Μιχαήλ Ισκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: